DailyLifebyLin | Contact
386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-386,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Welkom

Leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent.

Naast deze website ben ik ook te volgen op Instagram en YouTube. Op deze website kun je artikelen, filmpjes en foto’s vinden over mijn dagelijks leven. Het lijkt mij wel zo handig om mezelf even aan jullie voor te stellen. Ik ben Linda Westdijk en ik ben 29 jaar oud. Sinds maart 2013 ben ik samen met mijn vriend Alexander.

Sinds14 september 2015 ben ik ook moeder. Dinand is een heerlijk mannetje, hij is ontzettend vrolijk, gezellig en vooral overal erg graag bij.

Ik werk in de horeca, in een lunchzaak in Dordrecht. Ik werk gemiddeld 32 uur per week. Voor dat ik moeder werd bestond mijn leven uit werk, gezellige dingen met vrienden ondernemen en nog eens werk. Ik was ongeveer 50 uur per week op mijn werk en daarnaast was ik vier a vijf avonden per week ’s avonds niet thuis. Wat ik me twee jaar geleden nog niet kon voorstellen was dat dat er totaal anders uit zou komen te zien. Het is niet zo dat wij nu alleen maar thuis koken en nooit meer uit eten gaan of een drukke maand hebben wat werk betreft. Maar het is wel een stuk minder geworden. Gelukkig maar! Mijn “nieuwe” leventje bevalt mij goed. Tuurlijk bestond en bestaat de weg naar dat andere leven niet alleen maar uit rechte stukken. Volgens mij zijn er veel vrouwen die hebben moeten wennen aan het fulltime moeder zijn. Dat is ook een van de redenen waarom ik heb besloten om een website te beginnen. Het lijkt mij leuk om mijn ervaringen te delen met jullie. Een suikerzoet artikel zal echt wel voorbij komen maar de gênante verhalen en de dagen dat ik even niet lekker in mijn vel zit komen ook zeker aan bod. De naam Dailylifebylin.nl zegt het eigenlijk al. Het gaat over mijn dagelijks leven met alle facetten die daarbij horen. Ik post iedere week een vlog op YouTube.

Kijk lekker rond op mijn site.

Liefs, Linda

Je kunt mij als vlogger en blogger inhuren!

Ook aanwezig op

Mijn Facebook

Pinnen doe ik ook

Mijn Pinterest

En natuurlijk

Mijn Instagram

a