DailyLifebyLin | Dailylifebylin in 2017
115
page-template-default,page,page-id-115,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Het is bijna zover! Het oude jaar gaan we achter ons laten en het nieuwe jaar gaan de meeste van ons in met mooie voornemens en plannen voor het komende jaar. Wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik ga vooral lekker door met vloggen. Ik vind het zelf ontzettend leuk om te doen en ik hoop dat het voor jullie leuk is om te bekijken. De vlogs laten hopelijk een kijkje in mijn leven zien. Het “echte” leven. Het gaat negen van de tien keer niet zoals de bedoeling was maar ik denk dat wij dat allemaal herkennen. Ik vind het leuk om te laten zien dat het vaak een grote chaos is en dat het bij niemand perfect is.

Iedere dinsdag komt er rond 08.00 uur een nieuwe weekvlog online. In het weekend kan je een extra video verwachten. Deze video kan over van alles gaan. Make-up, een shoplog, een “opruim” video en ga zo maar door. Uiteraard kan je je abonneren op mijn Youtube kanaal. Dan ontvang je automatisch een berichtje als er een nieuwe video online komt. Naast de video’s post ik iedere dag een post op instagram en kan je mij ook volgen op Facebook. Dus mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn leven, je bent van harte welkom.

champagne
Alvast een hele fijne jaarwisseling!
Liefs, Linda