DailyLifebyLin | Goedenavond, tijd voor de #minivlog. Ik heb heel de middag geslapen omdat ik een migraineaanval had. Altijd lastig als je samen met je kindje thuis bent, blij dat mijn moeder Dinand kon opvangen. Fijne avond 🙋 Minivlog van vandaag
220
post-template-default,single,single-post,postid-220,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Goedenavond, tijd voor de #minivlog. Ik heb heel de middag geslapen omdat ik een migraineaanval had. Altijd lastig als je samen met je kindje thuis bent, blij dat mijn moeder Dinand kon opvangen. Fijne avond 🙋 Minivlog van vandaag


via IFTTT http://ift.tt/2d4JFdi

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie