DailyLifebyLin | Ik ben online!
122
post-template-default,single,single-post,postid-122,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Ik ben online!

Na een paar weken flink sleutelen aan mijn website is de site toch echt vorige week online gegaan. Ik ben best een beetje trots. Ik liep al meer dan een jaar rond met het idee om een mama lifestyle blog te beginnen en nu is het daadwerkelijk zover. Ik vind het spannend om persoonlijke verhalen, ideeën en gebeurtenissen met jullie te delen. Maar aan de andere kant heb ik er uiteraard ook ontzettend veel zin in. Gezonde spanning dus.


Tijdens de eerste weken, ‘Nou ja, de eerste weken? Eigenlijk de hele zwangerschap.’ heb ik het internet afgestruind naar informatie en ervaringen over de zwangerschap, bevalling en het moederschap. Ik heb ontzettend veel verhalen gevonden, alleen kwam ik niet heel veel praktische en grappige ervaringen tegen. Waar ik juist behoefte aan had. Tijdens mijn zwangerschap ben ik begonnen met alvast wat aantekeningen voor mezelf te maken voor het geval dat ik er ooit iets mee zou willen doen. Daarnaast bleef ik mijn moeder en vriendinnen “lastigvallen” met al mijn vragen en zocht ik constant naar bevestiging. Laat ik voorop stellen dat ik graag zwanger wilde worden en dat ik ontzettend blij ben dat wij een gezond, lief en tevreden zoontje gekregen hebben. Maar ik heb zeker niet negen maanden op een roze wolk gezeten. Ik was erg onzeker, mijn huid zag er slecht en grauw uit en ik voelde me soms net een kleine rollade. Ik wil er absoluut geen klaagzang van maken want de zwangerschap had uiteraard ook heel veel leuke kanten. Het lijkt mij daarom ook zo leuk om mijn ervaringen zowel de leuke als de minder leuke kanten te delen op mijn website. Er zijn vast wel meerdere vrouwen zoals ik die op zoek zijn verhalen over het moederschap en alles daar om heen. Mijn zoontje is nu bijna een jaar oud en ik moet zeggen dat ik sinds een maand of negen het moederschap voor nu redelijk onder controle heb, in ieder geval voor mijn gevoel. Dat ik het 24/7 zorgen voor een klein mensje als normaal ben gaan zien, dat het onderdeel is geworden van ons leven. ‘Onderdeel? Het is ons hele leven!’ Dat wil niet zeggen dat mijn vriend en ik niets meer voor ons zelf of met elkaar ondernemen. Juist niet, ik merk dat ik heel erg mijn eigen dingen daar naast nodig heb om gezellig en goed te kunnen functioneren en een leuke moeder te zijn voor onze zoon Dinand.


Wat kan je verwachten op deze site?
Ik ben sinds kort mijn dagelijks leven aan delen op mijn Instagram- en Facebookaccount. Dat loopt uiteen van babypraat tot een avondje tutten om daarna de stad in te gaan om gezellig een wijntje te drinken. Gewoon de dagelijkse bezigheden dus. Op mijn site zullen regelmatig blogs online komen over het moederschap maar evenveel blogs over mijn bezigheden en interesses naast het moederschap. Iedere week zal er een nieuwe blog op deze site verschijnen. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen dan kan je mij volgen op Instagram en Facebook daarnaast heb ik ook een Youtube- kanaal waar iedere vrijdag een nieuwe video online komt. Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van mijn blog en hopelijk tot ziens!


IMG_7795

Liefs,
Linda

 

Geen reactie's

Geef een reactie