DailyLifebyLin | Eindelijk, het nieuws mag online
552
post-template-default,single,single-post,postid-552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Eindelijk, het nieuws mag online

Het is zover! Ik mag het eindelijk vertellen.
Wij krijgen in juni ons tweede kindje.
“Jeetje, waar moet ik beginnen?” Het klinkt misschien heel erg apart maar ik vind het niet zo makkelijk om te vertellen dat ik weer zwanger ben. De aandacht vragen aan een tafel vol mensen, een moment uitkiezen in een gesprek waarop ik “dit” even tussendoor fiets. Ik blijf er buikpijn van krijgen. Begrijp het absoluut niet verkeerd wij zijn echt super blij dat wij weer een kindje mogen krijgen maar de aandacht opeisen en dit in “real life” vertellen vind ik lastig.

Maar erover schrijven en erover vloggen gaat mij veel beter af. Komt dat even mooi uit!

“Ik ben zwanger” Het voelt zo raar, ongelooflijk, geweldig en snel. Alles gaat tot nu toe super goed en de baby groeit goed. Ik kwam er 6 oktober achter dat ik overtijd was. Ik heb toen in de stad een zwangerschapstest gekocht. Eenmaal thuis rende ik naar de wc en heb ik die avond meteen de test gedaan. Ik weet dat je een zwangerschapstest beter in de ochtend kan doen maar ik had natuurlijk geen greintje geduld meer over. Lex en ik hadden die avond een “date night” wij waren heerlijk sushi wezen eten, naar de bioscoop geweest en Dinand logeerde die nacht bij mijn ouders. Het klinkt echt stom, maar toen ik eerder die avond in de stad liep kreeg ik ineens het gevoel dat ik overtijd was. Ik had deze maand nog totaal niets bijgehouden en ik had verwacht dat een eventuele zwangerschap nog maanden op zich zou laten wachten. Ik was al dagen enorm moe en had hele gevoelige borsten (#tomuchinformation) maar ik had er nog geen minuut aan gedacht dat ik eventueel zwanger zou kunnen zijn. Ineens kreeg ik een soort ingeving en besloot dus meteen een test te kopen.

Op dit soort momenten kan ik mijn mond gewoon niet dicht houden tegen Lex en kan zulke belangrijke momenten niet mooi verpakken als verrassing. Ik moet dat meteen met hem delen en maak daar niet eens even een bijzonder moment van. Dat gooi ik meteen tijdens het eten bij hem op tafel. Maar, dat maakte het voor hem ook wel erg grappig en lekker spontaan. Buiten dat is Lex ook niet echt een type om hier een heel sentimenteel gebeuren omheen te maken. Dit past misschien wel het best bij ons. Eenmaal thuis heb ik meteen de test gedaan en nog geen minuut na het testen verscheen er een positief testresultaat. Dit blijft echt een magisch en bijzonder moment. Ik kon het nog niet geloven en vol ongeloof plofte ik ook naast Lex in bed. De volgende dag voor de zekerheid nog maar even een test doen. De volgende dag gaf een nieuwe test nog sneller een positief resultaat. De weken na deze test was ik super rustig en relaxed, dit in tegenstelling tot de zwangerschap van Dinand. Ik besloot ook om pas een afspraak te maken met de verloskundige als ik er paar weken op had zitten. 26-10-2017 had ik voor het eerst contact met de verloskundige praktijk. Twee november stond onze eerste afspraak gepland. Ik kreeg meteen een eerste echo en je zag het hartje goed en duidelijk kloppen, de baby leek op dat moment op en Barbapapa. Maar, er zit een baby in! Zo leuk! Het was een ontzettend fijn eerste gesprek en ik had meteen een goed gevoel bij deze verloskundige praktijk. 27 november had ik de termijn echo, het leek nu al echt een baby. Hij of zij was druk aan bewegen en je zag al duidelijk de armpjes, vingertjes, beentje en teentjes. Zo’n echo geeft toch weer een fijn gevoel. Ik vind het enorm prettig dat er iedere keer een echo gemaakt wordt bij de verloskundige zelf. Dit was tijdens de zwangerschap van Dinand niet het geval. Een echo geeft mij altijd een stukje rust en zekerheid en buiten dat is het enorm leuk om de baby even te kunnen zien.

Op dit moment ben ik precies 13 weken zwanger en ik vond het vandaag een perfecte dag om het met jullie te delen. Ik wilde hier heel graag een video over opnemen maar twee dagen migraine heeft de planning wat overhoop geschopt. Maar de “geheime” zwangerschapsvlog komt er zeker aan. Ik heb natuurlijk wel vanaf het begin af aan gefilmd en de beelden bewaard om hier een extra video van te maken. Deze komt er dus nog zeker aan.

In dit artikel wil ik jullie vooral mededelen dat ik weer zwanger ben, details, video’s en losse blogs komen in de loop van de zwangerschap online. Ik vond het zo lastig om in de weekvlogs er niets over te kunnen zeggen. Ik ben echt “veel” ziek geweest, iedere week lag ik wel twee keer per week met migraine op bed (nu helaas nog steeds), iedere ochtend hangend boven de wc en zoals jullie al lang hebben kunnen zien, lijkt mijn huid wel ontploft. Het vol smeren met foundation en poeders mocht niet baten. Nu vind het ook belangrijk om in de vlog te laten zien hoe het echt gaat, dus wat mijn huid betreft, schaam ik mij daar zeker niet tegenover jullie voor. Maar het is zo leuk dat ik het nu aan jullie mag vertellen. Ik heb zo’n leuk contact met dames en heren die de vlog bekijken en mijn Instagram account volgen. Dat maakt het nog leuker om dit mooie nieuws met jullie te delen. Vanaf nu zien jullie dus regelmatig iets over de zwangerschap voorbij komen op Instagram en uiteraard ook in de vlog. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit te volgen.

Bedankt voor bezoeken van mijn website.

Fijne dag,
Liefs, Linda

Geen reactie's

Geef een reactie