Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van een lieve dame met daarin de vraag of ik producten wilde “testen”. Het ging om de producten van het merk Forever Living. 

Ik was al bekend met de Aloë vera gel kannetjes. Volgens mij is dit het meest bekende product van Forever. Maar naast de kannetjes zijn er natuurlijk nog veel meer producten in hun collectie te vinden. Omdat ik dus al bekend was met het merk was ik erg nieuwsgierig naar de beauty producten. Ik vind het heerlijk om lekker te tutten dus het “testen” van deze producten was wel aan mij besteed. 

De volgende producten mocht ik uitproberen: Hand sanitizer, Aloe-Jojoba shampoo, Aloe-Jojoba conditioning rinse, Aloe Vera gelly, Aloe lips met Jojoba, Aloe heat lotion, Aloe Propolis crème, Forever bright toothgel, Sonya Aloe nourishing serum en de Aloe BB crème.
IMG_1055

Ik vond het heerlijk om de producten te gebruiken. Eigenlijk heeft dit er een beetje voor gezorgd dat ik na onze verhuizing weer een “avondritueel” kreeg wat betreft de huidverzorging voor het slapen gaan. Dat herkennen jullie waarschijnlijk ook : Je hebt het druk, gaat te laat naar bed, spoelt even je gezicht af onder de douche, poetst je tanden en rolt je bed in. Het is juist zo lekker om even een momentje voor jezelf in te lassen. Zeker als je het wat drukker hebt. Ik kom er echt van tot rust. Eerst even douchen, je gezicht reinigen en scrubben. Na het douchen je badjas aan doen en tutten voor de spiegel. Dan val je zo lekker in slaap. Helemaal zen. 

Na het douchen je gezicht droog deppen met een handdoek en insmeren met het Aloe nourishing serum, dit is echt mijn favoriete product. Het ruikt ook heerlijk. Ik heb lang gezocht naar een fijn serum en ik heb echt hele fijn serums gebruikt, alleen hing daar ook een aardig prijskaartje aan. Voor een mooi serum betaal je snel €70,- voor 50ml. Dit serum vind ik scherp geprijsd. €48,40 betaal je voor een flesje van 118 ml. Nadat ik de producten mocht gebruiken heb ik meteen een eigen serum besteld. Ik gebruik het serum nu iedere avond en soms overdag als ik een dagje geen make-up draag. Dan vind ik het toch wel fijn om in ieder geval iets van een verzorgingsproduct op te hebben. 

IMG_1054 

De BB-crème is ook zo’n product. Je hebt maar een beetje product nodig. Ik gebruikte de teint Nude met een SPF 20. Door zo’n BB-creme krijg je een mooie egale dekking maar niet een te opgemaakt effect. Dat vind ik zelf wel prettig zeker als je een kort nachtje hebt gehad en toch wat camouflage kan gebruiken. Verder ben ik erg benieuwd naar de andere verzorgingsproducten voor je gezicht uit hun lijn. Ik ga zelf nog de oog crème, het masker en de scrub bestellen om eens te kijken wat dat voor mijn huid gaat doen. Zelf heb ik sinds een paar weken een wat rustigere huid, vooral door mijn voeding aan te passen, veel water te drinken en uiteraard door de huid goed te reinigen en verzorgen. Daarom is het fijn om producten te vinden die daar goed bij aansluiten. De tandpasta is ook erg fijn. Wat vooral een pluspunt was voor mij is dat de tandpasta ook voor kindjes kan worden gebruikt. Dinand mijn zoontje vond het zelfs een soort van lekker. Dus tandenpoetsen gaat iets makkelijker, wat uiteraard een fijne bijkomstigheid is. 

De shampoo en de conditioning rinse zijn ook fijn. De shampoo zorgt ervoor dat je haar heerlijk zacht aanvoelt en lekker ruikt. De Aloe Vera gelly is eigenlijk een echte must have in je tas. De Aloe Vera gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde Aloe Vera gel en is bij een droge of schrale huid erg effectief. De gel is ook een ideale aftersun en draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling. Omdat ik in de horeca werk en vaak in de keuken sta is dit voor mij echt handig om bij me te hebben. Als ik een brandwond heb, smeer ik de gelly erop en dat biedt echt al meteen een beetje verkoeling.

Kortom ik ben zeer tevreden over de producten die ik heb mogen gebruiken. Zelf ga ik zeker nog wat producten bestellen omdat ik zeer tevreden ben over de prijs/kwaliteit verhouding. Het zijn gewoon hele fijne producten. Het is niet te uitgebreid, wat ik ook kan waarderen. Soms komen er merken voorbij die zo’n enorm ruime collectie aanbieden. Dan raak ik vaak een beetje de draad kwijt en weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik moet gaan bestellen. De collectie van Forever is compleet, overzichtelijk en makkelijk te bestellen. 

Mocht je ook deze producten ook willen gaan gebruiken dan kan je rustig even rondkijken op de site. Via deze link: Shop online kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen.

Liefs,
Linda 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *