DailyLifebyLin | Waar blijven de weekvlogs?
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Waar blijven de weekvlogs?

Rennen en vliegen van en naar de crèche, langer doorwerken dan dat goed voor je is en als toppunt kotsend van de migraine naast het zakje over je nog net passende jas spugen. Tja, dan gaat het even niet zoals het zou moeten gaan.

De afgelopen weken lukt het mij niet meer om genoeg tijd vrij te maken om te werken aan mijn weekvlog. Wat ik enorm jammer vind, maar als ik heel eerlijk ben, vind ik gewoon enorm fijn om na een lange werkdag, koken, Dinand in bad te hebben gestopt en in bed te hebben gelegd gewoon lekker lui op de bank te ploffen. Vandaar dat de weekvlog voor nu eventjes stopt. Wel wil ik graag verder gaan of misschien wel juist echt goed beginnen met het schrijven van artikelen op mijn website. Dat is voor mij nu makkelijker te combineren met mijn baan, zwangerschap en het mama zijn voor Dinand.

Het vloggen; het filmen zelf kost mij niet echt extra moeite. Ik vind het eigenlijk wel heel erg leuk dat ik zoveel filmpjes en foto’s maak de laatste tijd alleen het bewerken van de video’s, daar gaat uiteindelijk veel tijd in zitten. Doordat Alexander (mijn vriend) en ik meestal alleen samen vrij zijn op zondag vind ik het gewoon erg belangrijk om die dag samen als gezin door te brengen en niet op mijn kantoortje achter de computer. En dat ga ik dus ook doen. Meer tijd samen besteden als gezin en een stapje terug doen. Wel wil ik video’s blijven maken en vooral mijn website vullen met artikelen, foto’s en korte losse video’s. Ik heb zelf het idee dat als ik straks met zwangerschapsverlof ben, ik het maken van de weekvlog weer wil gaan oppakken. Ik vind het namelijk super leuk om te doen en ik mis het ook als ik er niet mee bezig ben. Dus mocht ik tijdens mijn verlof de rust gevonden hebben en de tijd dan kan ik het vloggen weer op gaan pakken.

Het contact wat je hebt op Instagram, via Youtube en facebook vind ik waardevol en leuk. Je spreekt veel vrouwen, doet inspiratie op bij elkaar en leert veel van elkaar. Daarom blijf ik ook zeker actief op deze kanalen. Maar zal de weekvlog voor nu eventjes verdwijnen. Ik heb enorm veel respect voor dames en heren op youtube en Instagram die enorm veel volgers hebben,veel content posten en daarnaast ook nog een gezin hebben en wellicht nog een baan ernaast hebben. Mij lukt het op dit moment even niet om alles te combineren en ik denk ook niet dat dat erg is. Maar ik ben nu even aan het uitvinden hoe ik dit wel kan combineren. Af en toe een dagvlog posten, meer artikelen schrijven meer losse video’s maken en voor nu gewoon een beetje rust nemen. Wellicht de vlog weer oppakken als ik in mijn verlof zit. Het lijkt mij namelijk ook wel erg leuk om juist die tijd vast te leggen voor later.

Uiteraard wil ik jullie bedanken voor al jullie leuke en lieve reacties die ik kreeg op de weekvlog. Ik vind het super dat jullie mij willen volgen en zo lief en geïnteresseerd zijn. Ik hoop dat we elkaar blijven volgen en dat jullie het ook leuk vinden om meer artikelen te lezen en korte losse video’s te bekijken. Dus voor nu gaat de weekvlog even de koelkast in, maar ik ga zeker niet stoppen met het maken van video’s.

Tot snel!
Heel veel liefs,
Linda

1Reactie
  • Rachel
    Geplaatst op 18:05h, 19 maart Beantwoorden

    Goed dat je nu even voor jezelf kiest. Logisch dat je lekker met je gezin wil genieten. En bij mensen die alles doen en ogenschijnlijk alles voor elkaar hebben, vraag ik me altijd af: ten koste van wat? Genieten van wat je hebt is net zo, of al niet belangrijker, dan naar een doel toewerken. Geniet lekker van je zwangerschap en je fantastische gezin en succes

Geef een reactie