DailyLifebyLin | Welkom!
545
post-template-default,single,single-post,postid-545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Welkom!

Leuk dat je terecht bent gekomen op mijn mama lifestyle blog.
Sinds de zomer van 2016 ben ik actief begonnen met bloggen en vloggen.
Het vloggen is echt mijn passie en iedere zondag komt er op mijn Youtube-kanaal een nieuwe weekvlog online.

https://www.youtube.com/channel/UCzBTjWdI2M8Ez-Jn0Hmdt5Q?sub_confirmation=1

Verder komen er op deze website regelmatig nieuwe blogs, recepten en extra video’s online.
Ik ben begonnen met bloggen en vloggen omdat het mij leuk leek om te delen hoe het “echte” leven van een werkende moeder eruit ziet. Hoe combineer je alles, wat zijn mijn tips maar juist ook wat gaat er mis bij ons. Dat zie je ook vooral in mijn vlogs terug. Het echte leven zonder ‘’opsmuk”.

About me: 
Mijn naam is Linda Westdijk en ik ben 29 jaar oud. Sinds september 2015 ben ik moeder van onze zoon Dinand. Tijdens mijn zwangerschap begon het idee te borrelen om een lifestyle blog te beginnen. Een blog waarop ik eerlijk mijn ervaringen en bevindingen van het moederschap zou willen delen. Dat betekent ook eerlijk en open zijn op de momenten dat het even niet lukt. Dat is wat je ook regelmatig te zien krijgt in mijn wekelijkse vlog. Het echte leven. Het dagelijks leven van ons gezin. Mijn vriend Alexander en ik zijn sinds 2013 bij elkaar. We hebben samen een fijn huis in Papendrecht. Ik vind het heerlijk om in ons huis te rommelen, spullen te organiseren en alles gezellig te decoreren.
Naast het gezinsleven werk ik drie dagen per week in de horeca. Ik beheer socialmedia, doe de boekhouding en spring bij waar nodig. Ik vind het heerlijk om naast het moederschap ook nog te werken. Maar de laatste tijd ben ik op zoek naar wat meer rust en regelmaat in mijn leven. Ik heb jaren (meer dan) full-time gewerkt maar met de komst van Dinand merk ik wel dat je belangen en prioriteiten veranderen. Ik vind het enorm belangrijk dat ik er ben voor Dinand. Maar ik vind het even belangrijk dat je als moeder ook tijd blijft maken voor vrienden, voor je eigen leven en voor je relatie.

Via de blogs en de vlogs neem ik jullie graag mee in mijn leven. Ik heb gemerkt door actief te zijn op Instagram en Facebook je ontzettend veel leuke contacten opdoet. Je leert veel van elkaar en je leert vooral heel veel leuke mensen kennen. Dat vind ik zelf toch wel een van de leukste dingen die ik heb “’overgehouden” aan mijn lifestyle blog

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn vlogs te bekijken en de website te bezoeken.

Veel liefs,
Linda
Dailylifebylin

Geen reactie's

Geef een reactie